Poster

SMRS 90-94 FAMILYDAY 05/01/2011 LAKETOWN BUKIT MERAH

 Dah lama tak edit blog ni,maklumlah sibuk dgn tugasan harian.Kebetulan dah ada masa hari nie dan teringat balik Event yang lepas2..continue la nak citer balik,bak kata Mamat khalid ce citer ce citer(Hantu kak Limah balik rumah).Smrs 90-94 memulakan Event utk tahun 2011 dgn mengadakan satu Familyday utk kekwn smrs 90-94di bukit merah pada 05/01/2011.Tak ramai kekwn yg join Event kali nie..mungkin sibuk dgn tanggungjawab dan tugasan harian..tapi kekwn yang dtg pada haritu pun dah cukup untuk menceriakan suasana..Berkumpul kat rumah aku di kampung sungai ranting kamunting..menunggu ketibaan salyusri  dan razali serta keluarga,tapi otai linda cau dulu terus g Laketown bukit Merah..nak check in apartment dulu.
  Sampai di laketown dah dlm pkl 2ptg..sampai kitaorg terus g mkn di laketown..pas tu mandi le..kecuali otai linda,own dan puteri kayu x join mandi alasan mereka ialah nak "buat air asam" utk BBQ mlm nanti..
Nampaknya masa mandi nanti takde gambo la..profesional photograher x join mandi..Balik mandi lepak kat Apartment..tggu masa utk berbbq..
Malam....menjelma auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
Macam biasa Berbbq dah memang wajib pada setiap event yang kami buat..bukan apa utk memupuk semangat bekerjasama antara satu sama lain..dan merapatkan silratulrahim antara kami.Tapi ada gak yang curi tulang tumpang usaha orang (Sal jgn mare ye lawak ja ahak3)..Biasa mastermind dalam menghidupkan api utk jadi bara.Iaitu Sifu WONG PENG LIE( razali) dgn menggunakan Arang ajaib dari Taiping.Malam tu BBQ paling sedap berbanding event sebelum nih..Arang ajaib punya pasal..kot..tak lupa gak Tikar ajaib dari Rawang(Puteri kayu).

                                        Sambil KITA BAKOR sambil kita possing possing..
                                                                  jOKER

Habis berbbq masanya lepak kat appartment utk rehatkan diri sambil melihat semula photo photo semasa berbbq oleh own...
 Layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....Habis bab semalaman di Bukit Merah ..
Sekrg masuk bab hari ke-2 di Bukit Merah..

SATU PAGI DI BUKIT MERAH..
                                        Ni Baru org kata Frust Menonggeng.......
 

kitaorng Breakfast di Taiping..makan bihun sup di Wakaf...Sepinggan RM 3ragok je..

 Nasib memang meyebelahi badan pada hari itu kami sekali lagi bertuah dapat berjumpa dgn seorang bekas tenaga pengajar smrs yang terkenal dgn loghat 'Peraknye"iaitu cikgu Hasnol..(Masa dulu dia ngajar subjek Geografi)..
 
 Lama gak berbual dgn cikgu hasnol sambil menjamu selera sambil becerita sempat jugak berpossing dgn cikgu..So habisnih nak g mana yek.....????

MUZIUM TAIPING PERAK
 
 
 Habis sudah kisah di Bukit Merah..tggu gambar..next projek di Cameron Highland.walaupun x ramai yang join Family day di Bukit merah,tapi kesoronokan sesama kami tetap dirasai..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

NAVIGASI LAMAN

Social Icons

Followers

Movie Category 5

Featured Posts

Pages

Follow by Email

Sample Text